Gediplomeerd docent

Geïnspireerd door de pauzeact “Riverdance” bij het songfestival in 1994, ben ik eerst in Nederland en daarna in Ierland gaan studeren om mijn Iers dansdocent diploma te behalen. Slechts een handjevol Nederlanders
heeft een officieel diploma!
Vijf jaar lang vloog ik met grote regelmaat heen en weer tussen Rotterdam en Dublin. Ik leerde dansen en choreograferen van de grondleggers van een van de oudste Ierse dansorganisaties die er bestaan; Cumman Rince Naisiunta.

Nu 25 jaar later, heb ik door al die in Ierland opgedane ervaring een, uitsluitend Ierse, dansschool opgebouwd. Naast reguliere lessen voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassenen, geef ik workshops op (sport)evenementen, choreografeer ik losse dansen t.v.b. bekend en onbekend Nederland en produceer ik met regelmaat shows met Ierse zang en dans.

Ik ben er trots op dat er binnen de school fanatiek gesport wordt, waarbij ieder persoon zijn of haar eigen doel heeft. En ieder individu heeft de ruimte hierin zichzelf te ontwikkelen. En ik ben nog trotser op de  vriendschappen die onderling zijn gemaakt!

Lessen voor iedereen!

In onze lessen staat vriendelijkheid, gezelligheid en vriendschap voorop! Dat neemt niet weg dat je ondertussen op hoog niveau leert dansen op zowel de zachte als harde schoen van een gediplomeerd Iers dansdocent. Met het trainingssysteem van Celtic Swing zijn al vele gouden plakken en bekers behaald op nationale en internationale wedstrijden en zijn dansers doorgestroomd naar internationale dansshows.

Celtic Swing is een gespecialiseerde Ierse dansschool, zonder andere dansvormen, dat is bijzonder! Kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassenen van alle leeftijden zijn welkom in één van onze lessen voor het leren van de basis, solo`s én het moderne ierse danswerk zoals bekend van Riverdance en Lord of the Dance.

Bijzonder is dat je op je eigen niveau ontwikkelt en uitdagingen krijgt. De één wil ontspannen eens in de week dansen, de anders wil 3 lessen per week en schitteren op zo veel mogelijk podia. Bij ons is alles goed. Maar plezier maken staat voorop!

Wil jij ook met ons meedoen? Mail dan voor een gratis proefles naar annesley@celticswing.nll of app naar 06 29147676.

collage Celtic Swing

Testimonial

“Bij Celtic Swing leert onze dochter veel meer dan dansen alleen. Uiteraard gaat het zeker om het aanleren van techniek, pasjes, (groeps)dansen. En dat op een zeer professionele manier. Maar bij Celtic Swing speelt veel meer. Samen zijn, samen dansen, vriendschap, elkaar accepteren, lachen, lol hebben, de wereld ontdekken, uitdagingen aangaan, optreden, maatschappelijke betrokkenheid zijn net zo belangrijk. Marijke weet hoe zij die unieke combinatie van sfeer en leren kan creeëren en beschermen.”

Hélene Robinet